Nationale actie

Nationaal

The perfect symmetry of elegance and sportiness.

Ontdek de nieuwe Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti.

The perfect symmetry of elegance and sportiness Ontdek de nieuwe Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti.

Het acroniem Ti staat voor Turismo Internazionale en siert de elegantste en mooiste modellen van Alfa Romeo. Veloce staat voor de snelheid van de best presterende uitvoeringen.

Uitgerust met Quadrifoglio sportstoelen bekleed met leder en alcantara die perfect passen bij de carboninterieur-elementen en 21" lichtmetalen (optionele) velgen Performance.

De Stelvio Veloce Ti wordt geïntroduceerd met een 280 pk sterke 2.0 turbo-benzinemotor gekoppeld aan een 8-traps automatische transmissie en Q4 vierwielaandrijving.

De Stelvio Veloce Ti is verkrijgbaar vanaf € 83.460.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze actie?

Alle genoemde prijzen en het vermelde aanbod zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken en gelden zolang de voorraad strekt. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital. Alleen geldig bij deelnemende dealers.

-->