Nationale actie

Nationaal

Financiering van een nieuwe Jeep® Compass met een aflopend krediet tegen een scherp rentetarief van 3,90%

Financiering van een nieuwe Jeep® Renegade vanaf €345* per maand.

* o.v.b. 60 maanden, 3,90% rente, 32% aanbetaling en 20% slottermijn

Bij aflopend krediet leent u geld voor de aankoop van een nieuwe auto en u lost deze lening af in een door u gekozen looptijd. De maandelijkse bedragen blijven gedurende de gehele looptijd gelijk, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. De vaststelling van de looptijd en de hoogte van het te betalen maandbedrag wordt bepaald op basis van uw budget, de aanschafprijs van de auto en de looptijd.

Hoe werkt het?

Kies bij uw dealer uw nieuwe of gebruikte auto uit en bepaal de gewenste looptijd van de lening. Wanneer u een auto inruilt of een aanbetaling doet, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de aanschafprijs van de auto. Het nog te betalen bedrag en de rente betaalt u in vaste maandbedragen terug gedurende de looptijd van de lening.

VOORDELEN AFLOPEND KREDIET:

• u bent direct economisch eigenaar van de auto
• vast gefinancierd bedrag
• vaste rente en vaste maandbedragen gedurende de looptijd
• one stop shopping bij uw FCA dealer
• scherpe maandtarieven

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?
Contant waarde€ 36,590
Contante aanbetaling€ 11,709
Totaal Kredietbedrag€ 24,881
Looptijd in maanden60
Vaste debetrente-voet op jaarbasis3,90%
Jaarlijkse Kosten Percentage (JKP)3,90%
Termijnbedrag per maand€ 345
Slot-termijn€ 7,318
Totaal te betalen bedrag€ 28,048

* Disclaimer: Het financieringsaanbod betreft een Jeep Compass via Jeep Financial Services, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. (AFM vergunningsnummer 12013694). Het maximum kredietbedrag voor Jeep Compass bedraagt € 25.000. Financieringsvoorbeeld op basis van 3,9% rente, 60 maanden looptijd, aanbetaling en slottermijn. Informeer bij uw dealer naar de actieperiode, de voorwaarden en een offerte. Wijzigingen en fouten voorbehouden. Getoonde afbeelding kan afwijken van het aanbod. Alle bedragen zijn indicatief, incl. btw en onder voorbehoud van financiële acceptatie door FCA Capital Nederland B.V.